Tavaly Baji Balázs győztes fogadhatta a gratulációkat (Fotó: Tumbász hédi)

Nem lehet azért rossz, ha az ember felkészülését Hosszú Katinka, Milák Kristóf, vagy éppen Darnyi Tamás segíti…

Márpedig a vállalkozó kedvű színészeinknek világbajnok úszóink segédkeznek – ha igénylik.

A SZTÁRFUTAM IDEI RÉSZTVEVŐI
FÉRFIAK
NŐK
Fenyő Iván, Gazdag Tibor, Harsányi Levente, Józan László, Kárász Róbert , Kocsis Dénes, Kurucz Dani, Leblanc Gergely, Nagy Balázs, Rátóti Zoltán, Simon Kornél, Szabó András Csuti Eke Angéla, Kulcsár Edina, Nyári Dia, Ripli Zsuzsi, Szántó Szandra, Tallós Rita
A sztárfutamra október 4-én, pénteken kerül sor – az úszóprogram végén.

A budapesti szervezők tavaly álmodtak egy nagyot, és a világkupaversenyre meghívták a sydneyi olimpián ismertté váló Eric Moussambanit, aki magyar sztársportolókkal úszott a Duna Arénában. Az Angolna-futamra keresztelt versenyt egyébként a gátfutó Baji Balázs nyerte meg.

A jól sikerült színes program után a szervezők persze idén is törték a fejüket, merthogy szeretnének ismét sztárfutamot. Hogy lesz, az viszonylag hamar eldőlt – később az is, hogy színészekből és műsorvezetőkből álló váltók csatázhatnak a vk-viadal első napján, pénteken a Duna Arénában.

Az ötlet annyira megnyerte a művészvilág tetszését, hogy az eredeti elképzelésekkel ellentétben nem egy nyolcfős viadal került a világkupaverseny programjába, hanem kilenc váltó úszik majd: egy csapatot ketten alkotnak, mindenkinek ötven méter kell teljesítenie.

A váltók összetételét az esemény kapcsán csütörtöki sajtótájékoztatón sorsolják ki.