Úszás: véget ért Hosszú és Tusup egyik közös projektje

Vágólapra másolva!
2018.01.19. 13:45
Véget ért Hosszú Katinka és Shane Tusup egyik közös projektje, az Iron Lady Arcanum nevű képregénysorozat – áll az úszó és edzője közös közleményében. 

A Facebookon kiadott közlemény szerint „a történet egy időre és ebben a formában most véget ér, az Iron Lady Arcanum 2018 februári száma már nem jelenik meg”.„a történet egy időre és ebben a formában most véget ér, az Iron Lady Arcanum 2018 februári száma már nem jelenik meg”.

„Számomra különösen sajnálatos ez a tény, mert az én »gyermekem« volt ez a képregény, de be kellett látnunk, hogy a magyar piacon ennek még nincs olyan létjogosultsága, mint Amerikában. A megszűnés hátterében egyértelműen gazdasági okok állnak” – osztotta meg gondolatait az Iron Corporation közleményében Shane Tusup, a cég egyik tulajdonosa.

A cég másik tulajdonosa, Hosszú Katinka is hasonlóan indokolja a megszűnést, és hangsúlyozza, a döntésnek nincs köze a két tulajdonoson magánéletében történtekhez.

„Minden cég életében vannak időszakok, amikor meg kell vizsgálni az addigi működést, és a gazdasági fejlődés érdekben meg kell hozni bizonyos racionalizálási döntéseket. Sajnálatos a mostani időzítés, mert a kívülállók valószínűleg összekötik más történésekkel, de ezeket a lépéseket, melynek része volt a képregénysorozat megszüntetése is, mindentől függetlenül meg kellett hoznunk a cég érdekében.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik