Úszás: Milák reklámarc lett, óriásplakáton is láthatjuk

Vágólapra másolva!
2019.09.24. 11:52
null
Milák Kristóf egy vitaminvíz reklámarca lett (Fotó: Koncz György)
Fordult egyet a világ a kvangdzsui világcsúcs és aranyérem után: Milák Kristóf már kellően nagy név ahhoz, hogy egy vitaminvíz arca legyen.


Milák Kristóf a VIWA vitaminvizek reklámarca lett, a megállapodás értelmében a világ- és Európa-bajnok úszó óriásplakáton hirdeti a terméket. A kétéves együttműködésről Selmeci Attila tanítványa így nyilatkozott:

„A termék nagyon könnyen összeegyeztethető az úszással, az élsporttal. És velem.”

Új szerepéről és a következő hónapokról Milák a hétfői sajtótájékoztatón beszélt, amelyen a szponzori szerződés aláírása mellett szóba került az is, hogy már biztos, a BHSE úszója kihagyja a december 4. és december 8. közötti glasgow-i rövid pályás Európa-bajnokságot – viszont rajtkőre lép jövő héten a Duna Arénában, a világkupa-sorozat negyedik állomásán.

Ám aki a 200 pillangó regnáló Európa- és világbajnokát, a szám világcsúcstartóját ezen a távon akarja látni, annak még sokat, akár hónapokat is várnia kell, mert bár a 19 éves kiválóság több számot is vállal a budapesti világkupa-viadalon, ezek között a 200 pillangó nincs ott.

A korábbi felkészüléseihez képest idén más lesz minden, s nemcsak azért, mert például a fő számát pihenteti, hanem azért is, mert a vk-sorozat mellett elindul a Nemzetközi Úszóliga (ISL) új sorozata is: Milák csatlakozott Hosszú Katinka csapatához, az Iron Swim Budapest november harmadik hétvégéjén Dallasban kezdi el a pontgyűjtést.

Milák Kristóf vitaminvizet reklámoz (Fotó: Koncz György)
Milák Kristóf vitaminvizet reklámoz (Fotó: Koncz György)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik