Úszás: Hosszúnak ez az éve rámehet a szakításra – Hargitay

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.27. 11:03
Hargitay András, a magyar úszóválogatott korábbi szövetségi kapitánya a Borsnak elmondta, szerinte Hosszú Katinkának rámegy a 2018-as éve a Shane Tusuppal való szakításra.

„Hosszú Katinkának ez a versenyéve szinte biztosan rámegy a szakításra, ám lehet, hogy még tovább tart, mire összeszedi magát – vélekedett Hargitay András. Pedig most, hogy a rövid pályás gyorskorcsolyázóink csodát műveltek a téli olimpián, rájöttem, mekkora szüksége van rá az országnak. Lehet, hogy Katinka talál új edzőt, de Shane-nel az volt a titkuk, hogy a szerelmük felerősítette az edzésmetódusaik pozitív hatását.”„Hosszú Katinkának ez a versenyéve szinte biztosan rámegy a szakításra, ám lehet, hogy még tovább tart, mire összeszedi magát – vélekedett Hargitay András. Pedig most, hogy a rövid pályás gyorskorcsolyázóink csodát műveltek a téli olimpián, rájöttem, mekkora szüksége van rá az országnak. Lehet, hogy Katinka talál új edzőt, de Shane-nel az volt a titkuk, hogy a szerelmük felerősítette az edzésmetódusaik pozitív hatását.”

A Borsnak a korábbi úszókapitány elmondta, szerinte az sem lehetetlen, hogy a pár kibékül, „mint ahogy az sem, hogy Katinka új külföldi edzőt talál magának. Viszont kérdés, hogy meglelik-e a közös hangot egymással.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik