Úszás: fordulat, szüneteltetik Hosszúék a válópert – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2018.03.12. 09:11
null
A pár egy tavaly készült felvételen (Fotó: Nemzeti Sport)
Újabb fordulat Hosszú Katinka és Shane Tusup házasságában: jelenleg szüneteltetik az úszónő által kezdeményezett válóperüket! – írja a Blikk.

 

A Blikk információi szerint már beidézték őket a bíróságra, ám tárgyalásra végül nem került sor, mert jogi képviselőiken keresztül közös kérelmet nyújtottak be a per szüneteltetésére.

A rajongók a hír hallatán reménykedhetnek, hogy meggondolták magukat, és akár még ki is békülhetnek, ám a gyakorlat szerint inkább azokban az esetekben szokták közös kérelemmel a szüneteltetést kérni, ha a per folyatása előtt a felek az anyagi kérdésekben akarnak megegyezni – emlékeztet cikkében a Blikk.

A lap becslése szerint Hosszúék – akik az elmúlt években közösen egy céget, az Iron Lady márkát, valamint egy úszóklubot is felépítettek – a versenyeken szerzett pénzdíjakkal, jutalmakkal, szponzori pénzekkel nagyjából 1 milliárd forintos vagyont gyűjtöttek.

Az olimpiai bajnok sportoló és edző férjének kapcsolata még tavaly novemberben romlott meg. Hónapok óta nem élnek és nem is dolgoznak együtt – még ha hivatalosan trénerként az amerikai szakember is van megnevezve a szövetségnél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik