Úszás: Cseh László és még öt elnökségi tag lemondott

Vágólapra másolva!
2017.08.03. 11:51
null
Cseh László és még öt elnökségi tag lemondott (Fotó: Földi Imre)
A Magyar Úszószövetség elnökségének hat tagja benyújtotta lemondását a szervezet megújulását és az elnök távozását követelve. Alább a lemondó elnökségi tagok közleményét idézzük változtatás nélkül.

„Közlemény

Budapest, 2017. augusztus 3.

Lemondanak a MÚSZ elnökségi tagjai

A magyar úszósport mielőbbi szervezeti megújulása érdekében a Magyar Úszószövetség alulírott elnökségi tagjai sajnálattal ugyan, de a mai nappal benyújtják lemondásukat.

Büszkék vagyunk arra, hogy elnökségi tagságunk alatt a magyar úszósport kiválóságai – élükön Sós Csaba szövetségi kapitánnyal – kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, többek között a budapesti vizes világbajnokságon is.

A szakmai sikerektől függetlenül úgy látjuk: a MÚSZ jelenlegi elnöke sem az elnökséget, sem a közvéleményt nem tájékoztatja tényszerűen a szervezet tevékenységéről, illetve a meghatározó döntésekről.

A kialakult helyzetre való tekintettel az elnökség alulírott tagjai úgy döntöttek, miután a továbbiakban nem tudják hitelesen ellátni feladatukat a jelenlegi elnök vezetése alatt, ezért nem marad más választásuk, mint lemondani tisztségükről.

Becsky András

Cseh László

Danks Emese

Dr. Török Enikő

Törös Károly

Wladár Sándor”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik