Arról eltért a két úszó véleménye, hogy pontosan mi volt a menü, Chad le Clos töltött paprikára tippelt, Cseh László azonban az NSO Tv-nek arról beszélt, hogy lecsót szolgáltak fel, valamint desszertként Túró Rudit fogyasztottak. 

Energiából tehát nem lesz hiány a budapesti világkupa-versenyen, amelyen várhatóan 50, 100 és 200 pillangón is összecsapnak. Most azonban egyikőjüknek sem elsősorban az aranyérem megszerezése a cél.

„Formáról még nem feltétlenül beszélnék, hiszen egy hónapja kezdtem csak el az edzéseket – mondta Cseh. Inkább úgy fogalmaznék, edzésből jövök, és remélem, egyre jobb és jobb leszek, de az edzések azért nem véletlenül vannak. Budapesten szeretnék jobb időeredményeket elérni, mint a legutóbbi, eindhoveni állomáson, de már annak is örülök, hogy hazai közönség előtt versenyezhetek.” 

Chad le Clos hasonló véleményen van.

„A célom, hogy versenyről versenyre gyorsuljak, hiszen a legfontosabb, hogy két hónap múlva a rövid pályás vébére csúcsformába kerüljek. Kemény edzéseim vannak, az ötven és száz pillangót izgatottan várom, ott jó lehetek, a kétszáz méter azonban az edzések miatt még nem megy túl jól. A rövid pályás szezon közepén vagyunk, természetesen szeretnék aranyat nyerni Budapesten, de edzésből jöttem, és az éremnél most fontosabb az időeredmény. Majd a világbajnokság szólhat az aranyérmekről. De nyilván izgatottan várom a versenyt, a magyar szurkolók mindig remek hangulatot teremtenek.”