Úszás: Csatlakozunk Katka és Dani kijelentéseihez – Verrasztóék

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.17. 11:04
null
Verrsaztó Evelyn és Verrasztó Dávid szerint eljött az idő a közös fellépésre (Fotó: Szabó Miklós)
Verrasztó Evelyn és Dávid közleményt juttatott el a Nemzeti Sport szerkesztőségébe. A téma természetesen a Hosszú Katinka kontra Gyárfás Tamás ügy. Mint ismert, háromszoros olimpiai bajnokunk lemondásra szólította föl a Magyar Úszószövetség elnökét. Verrasztóék közleményét változtatás nélkül közöljük.

 

 

„Gyerekkorunk óta az úszás a legfontosabb dolog az életünkben, ezért úgy érezzük, hogy szeretnénk csatlakozni a Katka és Dani által tett kijelentésekhez. Több mint két évtizede szinte minden napot az uszodában töltve a jelenlegi generáció rangidős és élvonalbeli versenyzői mind hasonlóképpen gondolkodunk, hisz hosszú évek óta saját bőrünkön tapasztaljuk a jelenlegi rendszer működésének jó és rossz oldalait.

Úgy gondoljuk, megérett az idő a közös fellépésre, az úszók és a szövetség érdekeit is szem előtt tartó, szakmailag is a jelenkor igényei és kívánalmai szerint működő sportági konszenzus megteremtésére a feszültségmentes felkészülés érdekében!”

Verrasztó Evelyn és Dávid


ELŐZMÉNYEK

• „Tusup mondta, nincs szükségük ránk, túlnőttek rajtunk" – Hargitay András, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitányának reagálása.

• „A szövetség nem tekint egyenrangú partnerként a versenyzőkre" – Bernek Péter menedzsmentjének reagálása

• Kapás Boglárka egyetért Gyurta Dániellel

• Nincs rend – Gyurta Dániel kiáll Hosszú mellett

• Gyárfás Tamás nem mond le! – a vágatlan felvétel

• Hosszú Katinka lemondásra szólítja fel Gyárfás Tamást – az eredeti közlemény.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik