Shane Tusup: Igazam lett; Lőw Zsolt: „Rohadtul fáj...”

Vágólapra másolva!
2019.03.07. 23:33
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Shane Tusup hosszú idő után először adott interjút, és Szűcs Andrásnak nemcsak a múltról, hanem a jelenről is beszélt. Hosszú Katinka exférje és exedzője a bajnoknő felépítéséről, csodákról és tévedésekről, mi több, leendő golfpályafutásáról is beszélt, és még a labdarúgásban is kipróbálná magát...
Shane Tusup hosszú idő után először adott interjút, és Szűcs Andrásnak nemcsak a múltról, hanem a jelenről is beszélt.
Hosszú Katinka exférje és exedzője a bajnoknő felépítéséről, csodákról és tévedésekről, mi több, leendő golfpályafutásáról is beszélt, és még a labdarúgásban is kipróbálná magát...

Párizsban egyszerűen nem értik, mi történt az MU ellen. Lőw Zsolt, a BL-ből kihulló PSG másodedzője hosszú, fájdalmas és értetlenkedő monológban nyílt meg Pietsch Tibornak.

A szlovákok cseh kapitánya reméli, hogy nem lesz balhé Nagyszombatban. Pavel Hapal emellett elmondta a Nemzeti Sportnak, hogy agresszív, kemény magyar válogatottra számít az Európa-bajnoki selejtező márciusi 21-i nyitányán.

Pénteken kezdődik Szófiában a rövid pályás gyorskorcsolya-vb. Az egyéni számokban indulási lehetőséghez jutó Varnyú Alex a nagy esélyről, a sérült Liu Shaoang pedig arról beszélt a bolgár fővárosban Kovács Erikának, hogy a helyszínen mivel tudja legjobban segíteni a többieket.

És ha péntek, akkor ezúttal is Sportkrém melléklet 8 oldalon – a kétszeres olimpiai bajnok, jelenleg MVLSZ-elnök Vári Attilával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik