Petrov Árpádot csak Tokió érdekli; Conte és az erős paprika

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2019.07.30. 22:57
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Petrov Árpád, Hosszú Katinka edzője úgy érzi, kiváltságos helyzetben van. A két aranyéremmel záruló vb után a tanítványával először csúcsra jutó mester azt is elmesélte Kovács Erikának, hogy igazából csak Tokió, azaz az olimpia érdekli.
Petrov Árpád, Hosszú Katinka edzője úgy érzi, kiváltságos helyzetben van.
A két aranyéremmel záruló vb után a tanítványával először csúcsra jutó mester azt is elmesélte Kovács Erikának, hogy igazából csak Tokió, azaz az olimpia érdekli.

Antonio Conte 50 éves. Az olasz mesterről születésnapján Csillag Péter írt, és az egykori leccei csapattárstól, Vincze Istvántól azt is megtudta, hogy mennyit segített neki az edzőként is világhírű játékos a speciális olasz nyelvjárás elsajátításában, és hogy mit gondoltak az olaszok Vincze apuka marhapörköltjéről és az erős paprikáról.

A Fradi továbbjutott, a Debrecen, a Fehérvár és a Honvéd, továbbá a határon túli magyar csapatok pedig várják a csütörtöki visszavágót. Három oldalon minden, amit a Bajnokok Ligája és az Európa-liga selejtezőkörének második fordulójáról tudni érdemes.

A Duna Arénában boldog szurkolók találkozhattak a kvangdzsui vizes vb magyar hőseivel, Milák Kristóffal, Kapás Boglárkával vagy Rasovszky Kristóffal. Tumbász Hédi képriportja megörökítette a legmeghatóbb pillanatokat, miközben az is kiderült, hogy Dél-Koreában nem volt jó Tamásnak lenni, hiszen Gyárfás ellen épp vádat emeltek, Kenderesi pedig talán csütörtökre érhet haza.

Bemutatkozott az új Győri Audi ETO KC. Az új idényben is triplázásra törő kézilabda-topcsapat nyári bemutatkozásán Papp Bálint járt, és megvizsgálta, mennyit erősödhet az új idényre a BL címvédője.

És ha szerda, akkor ezúttal is Hajrá, foci! melléklet 4 oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik