Csillag született – a felnőttpályafutását világbajnoki ezüstéremmel kezdő úszó, a 17 éves Milák Kristóf kétségkívül az év felfedezettje, hiszen a budapesti vizes vb-n mutatott káprázatos produkciója mellett a 2017-es junior vb-n négy, az ifjúsági Eb-n három aranyérmet nyert…

„Na, gyerek, tudod, mi tetszik a legjobban benned? Hogy igazi t.kös csávó vagy, nem ijedsz meg senkitől!”
És tulajdonképpen minden benne is van a mondatban, amely Sós Csaba szövetség kapitánytól hangzott el gratuláció gyanánt, miután Milák Kristóf a debreceni országos bajnokságon megnyerte a 100 méteres pillangóúszás döntőjét, legyőzve Cseh Lászlót. Akkor még csak a szakmabeliek ismerték, ma már az egész ország.

Hogy mi történt közben, és hogyan éli mindennapjait a Tárnokról Érdre ingázó gimnazista, kiderül a Nemzeti Sport szombati, Hosszabbítás című mellékletéből, amelyben Kovács Erika és Tumbász Hédi riportját olvashatják.

És a Hosszabbításban még olvashatnak arról is, hogy…
…hogyan csavarta be Döme. A magyar futball legemlékezetesebb góljait sorba vevő sorozatunk 8. részében Détári Lajos 1987. május 17-én Lengyelországnak lőtt varázslatos szabadrúgásgólját idézi fel Sinkovics Gábor.
miért kellett felhagynia az élsporttal Kiss Dániel Európa-bajnoki bronzérmes gátfutónknak. A Baji Balázsnak „utat taposó” klasszissal Vincze Szabolcs a húsevő baktériumról is beszélgetett.
…kik az esélyesek Kincsem Parkban. A hírességeket felvonultató december 31-i Zenthe Ferenc- és Bubik István-emlékverseny, valamint a hagyományos ügetőszilveszter terítékét Budai Miklós szemlézte.
…mitől lett Kispest-, később Real Madrid-szurkoló, s miért cserélte a kis pingpongütőt nagyobb teniszütőre a kiváló színész, Lukács Sándor. A klubhűség mintaképét, a Vígszínházban 45. évadát töltő Kossuth-díjas művészt Thury Gábor faggatta.