Milák megszívatta magát; Märcz és az önbecsapás

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2019.07.29. 22:28
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

• Milák Kristóf már két éve is nehezen élte meg a felhajtást, és hazafelé Dél-Koreából már előre retteg amiatt, ami itthon várja. A 200 pillangó atomi világcsúcsának vadonatúj gazdája amúgy is kissé soknak tartja az 1:50.73-at, amellyel, úgy érzi, csúnyán megszívatta magát – Csurka Gergely interjúja.
• Milák Kristóf már két éve is nehezen élte meg a felhajtást, és hazafelé Dél-Koreából már előre retteg amiatt, ami itthon várja.
A 200 pillangó atomi világcsúcsának vadonatúj gazdája amúgy is kissé soknak tartja az 1:50.73-at, amellyel, úgy érzi, csúnyán megszívatta magát – Csurka Gergely interjúja.

Märcz Tamás célja immár a januári Európa-bajnoki aranyérem. Férfi vízilabda-válogatottunk kapitánya a kvangdzsui negyedik hely után kritikus, egyben önkritikus interjút adott Roska Emese Boglárkának, ebből kiderül, miért önbecsapás Varga Dénes sérülésére fogni, hogy lecsúsztunk a dobogóról.

Rasovszky Kristóf arannyal, de az olimpiai távról érem nélkül tért haza a vb-ről. Nyílt vízi úszóklasszisunk Kovács Erikának elmondta, hogy januártól talán már Tokióról is hajlandó beszélni, és hogy kabalái közül miért éppen remekbe szabott bajuszától válna meg…

Egan Bernal igazi modern tündérmesét írt. A Tour de France kolumbiai meglepetésemberét Kohán Gergely hozta olvasóközelbe, és írásából az is kiderül, hogy Dél-Amerika hőse az elképzelhetetlen szegénységből miként lett minden idők harmadik legfiatalabb Tour-győztese.

És ha kedd, akkor ezúttal Csupasport melléklet 4 oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik