Létesítmények: távozik a Duna Aréna üzemeltetője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.31. 15:12
Az esztendő utolsó napján a Bp2017 NKft. adta hírül, hogy küldetésének végeztével átadja az üzemeltetői váltóbotot a Duna Arénában és a Dagály Strandon.



„Büszkék vagyunk arra, hogy minden nehézség ellenére hiba nélkül sikerült megoldanunk az üzemeltetés hatalmas és összetett feladatát, jól szolgálva az egyetemes és a magyar sport, ugyanúgy a szabadidős sport ügyét – hangsúlyozta Balogh Sándor, az üzemeltető cég gazdasági igazgatója a búcsúzó esztendő utolsó napján. – Öröm volt számunkra együtt dolgozni a partnereinkkel, teret biztosítani a világversenyeknek és a magyar sport rangos eseményeinek, olimpiai, világ- és Európa-bajnokok számára világszínvonalú edzési és versenyzési lehetőséget biztosítani.

Köszönettel tartozunk azoknak a nemzetközi sportszövetségeknek, amelyek segítő kezet nyújtottak a nagy események megszervezésében és lebonyolításában, amit aztán rangos rendezéssel háláltunk meg. Ennek is köszönhető, hogy a Duna Aréna a jövőben is a sportvilág legnagyobb vizes világversenyeinek adhat otthont. A búcsú, mint mindig, természetesen fájó, de bízunk abban, hogy ennek a mérföldkőnek az elhagyása új lehetőségeket tár fel az üzemeltető csapat előtt, amelynek – ezt az alkalmat megragadva – minden tagjának köszönetemet és elismerésemet szeretném kifejezni. Boldog Újévet kívánok a társaság nevében!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik