Kép: napfény, homok, feltöltődés – itt telel Hosszú Katinka

Vágólapra másolva!
2019.01.07. 10:18
Napfény, homok és feltöltődés – háromszoros olimpiai bajnok úszónk, Hosszú Katinka december vége óta Hawaiin tartózkodik, ahol a pihenés van fókuszban.

Bizonytalan, nehéz, lelket próbáló, később sikerekben gazdag 2018-as évtől köszönt el Hosszú Katinka, aki a szilvesztert és az új esztendő első napjait Hawaiin tölti.

Aloha

Háromszoros olimpiai bajnokunk élvezi a természeti kincsekben gazdag sziget(ek) szépségeit, kultúráját, ízeit, és a napi edzésmunka mellett érdekes Facebook-posztokkal látja el kíváncsi rajongóit.

Happy 2018 is over, Aloha 2019 BUEK!!! Happy New Year Everyone!!!

Példának okáért a Waikiki Beachen készített fotóval, amelyen Duke Kahanamoku szobra előtt pózol.

A „találkozás” nem véletlen: Kahanamoku ugyanis szintén háromszoros olimpiai bajnok úszó volt, 1912-ben Stockholmban, majd 1920-ban Antwerpenben is győzött 100 gyorson, utóbbi helyszínen pedig tagja volt a győztes 4x200 méteres gyorsváltónak, emellett pedig nem törpülhet el, hogy a szörfsport egyik legendás alakja.

Luau yesterday

A 2018-ban a világ legjobb úszónőjének választott Hosszú Katinkát jól láthatóan ragyogtatja Hawaii szépsége, az óceán, amelynek természetesen járt egy kézzel formázott nagy szív is…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik