Kép: Milákról posztolt Michael Phelps az Instagramon, és üzent

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2019.07.25. 09:17
Mint beszámoltunk róla, a New York Times azonnal megszólaltatta a 23-szoros olimpiai bajnok Michael Phelpset, miután Milák Kristóf szerdán a kvangdzsui vizes világbajnokságon megdöntötte a csúcsát, s 1:50.73-as időt repesztett 200 méter pillangón. Az amerikai legenda azonban most Instagramon is posztolt a magyar úszóról!

„Megtörtént, mert volt egy kölyök, aki meg akarta dönteni a világcsúcsot, aki álmodott arról, hogy megcsinálja, aki rájött, hogyan lehet megcsinálni, aki addig dolgozott a technikáján, amíg az ilyen gyönyörű lett, és aki beletette azt az igazán, de igazán kőkemény munkát, ami ahhoz kell, hogy végül megdöntse ezt a csúcsot. Megemelem a kalapom előtte” – mondta a New York Timesnak Phelps, aki pont ezt a részt emelte ki Instagram-posztjához. „Megtörtént, mert volt egy kölyök, aki meg akarta dönteni a világcsúcsot, aki álmodott arról, hogy megcsinálja, aki rájött, hogyan lehet megcsinálni, aki addig dolgozott a technikáján, amíg az ilyen gyönyörű lett, és aki beletette azt az igazán, de igazán kőkemény munkát, ami ahhoz kell, hogy végül megdöntse ezt a csúcsot. Megemelem a kalapom előtte” – mondta a New York Timesnak Phelps, aki pont ezt a részt emelte ki Instagram-posztjához.

A képen természetesen Milák Kristóf látható, ahogy Phelpshez hasonló módon a levegő csap a győzelem után.

A fotó mellé Phelps az idézete mellé csak annyit írt: „Gratulálok, Milák Kristóf, gyönyörű a technikád!”

It happened because there was a kid who wanted to do it, who dreamed of doing it, who figured out what it would take to do it, who worked on his technique until it was beautiful and who put in the really, really hard work that it takes to do it," Phelps said in a phone interview. My hat's off to him. Congrats to @swimilak Beautiful stroke.

Phelps posztját már több mint 150 ezren lájkolták.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik