Kép: egy e-mail a ráktól mentette meg az olimpiai bajnokot

Vágólapra másolva!
2016.10.22. 09:11
Valószínűleg a világ legjobb szurkolója címet is átnyújthatjuk annak, aki észrevett valami furcsát az ausztrál olimpiai bajnokon, Mack Hortonon.

A mindössze 20 esztendős úszó élete első olimpiáján vett részt Rióban, ahonnan rögtön aranyéremmel távozott, 400 gyorson ugyanis nem talált legyőzőre.

A brazíliai szereplés azzal is járt, hogy jóval többet került a képernyőre az úszó, ami könnyen lehet, megmentette az életét.

Hortonnak egy szurkoló írt az ötkarikás játékok után, melyben csak annyi állt, úgy vette észre, az úszó mellkasán lévő folt évről évre nő, és szerinte jól tenné, ha megnézetné.

A szurkolónak feltűnt az olimpián, hogy valami nem stimmel az úszóval, írt hát neki (Fotó: dailymail.co.uk)
A szurkolónak feltűnt az olimpián, hogy valami nem stimmel az úszóval, írt hát neki (Fotó: dailymail.co.uk)

Az olimpiai aranyérmes sportoló hallgatott rajongójára, és elment az orvoshoz, ahol kiderítették, műtétre van szükség, ugyanis az anyajegy elrákosodott volna nagyon rövid időn belül.

Horton egy Instagram-bejegyzésben reagált a minap: „Annak az embernek, aki írt egy e-mailt, és azt mondta, nézessem meg az anyajegyemet. Jó ötlet volt. Nagyon jó ötlet!”
Shout out to the person that emailed the swim team doctor and told me to get my mole checked out. Good call. Very good call

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik