Játékszabályzat:

nemzetisport.hu játékának hivatalos szabályzata

A játékban a Szervező, illetve a Játék szervezésében vagy lebonyolításában közreműködő cég tulajdonosa, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek a Ptk. 685. § b) pontja szerint meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.

1. A Játék szervezője

nemzetisport.hu játékának (a továbbiakban: "Játék") szervezője a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely: 1034 Budapest, Bécsi út. 122-124, mint a Játékban résztvevő nemzetisport.hu kiadója és Facebook-oldalának üzemeltetője (a továbbiakban: "Szervező").

2. A Játékban résztvevő személyek

A játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy, kivéve a Szervezők és az Akció szervezésében közreműködő ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai.

3. A Játék időtartama

2018. május 14.

4. A Játék menete

A Játékban résztvevők a megadott időszakban a feltett kérdésre a nemzetisport.hu facebook oldalán küldhetik be válaszaikat. A helyes választ beküldők között a Szervezők 2018. május 18-20.  15 db páros belépőjegyet sorsolnak ki a FINA Műúszó Világkupára. A válaszokat a Szervezők csak abban az esetben fogadják el érvényesnek, ha a játékos a kérdésre pontos és helyes választ ad. A játék időtartama alatt a Szervező csak egy regisztrációt fogad el. A nyertesek Vouchert kapnak, amelyet az eventime.hu oldalon bármely versenynapra és időpontra tudnak érvényesíteni.

FINA Műúszó Világkupa Budapest Open, 2018. május 18-20. Duna Aréna

5. Személyi jövedelemadó

A Szervező vállalja a nyereményekhez tartozó adóterhek megfizetését.

6. Vegyes rendelkezések

6.1. Résztvevő a jelen Játékban való részvételével tudomásul veszi és elfogadja a jelen játékszabályban foglalt valamennyi feltételt, valamint kifejezetten beleegyezését adja ahhoz, hogy adatait a Szervező (Mediaworks Hungary Zrt.) és a kiadói érdekeltségébe tartozó cégek PR és marketing célokra, visszavonó nyilatkozatig felhasználják.

6.2. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményt publikálja vagy ismertesse a nyertes nevét a tömegtájékoztatási médiumokban és egyéb promóciós és reklámcélokat szolgáló anyagokban.

6.3. A Játék résztvevői, részvételükkel minden külön jognyilatkozat nélkül automatikusan elfogadják a hivatalos játékszabályban foglalt valamennyi feltételt. A játékszabály módosításának jogát a Szervező fenntartja.

6.4. A nyeremény készpénzre nem váltható!

7. Nyeremények átvétele

A nyereményeket személyesen lehet átvenni Kiadónkban Mediaworks Hungary Zrt. (székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 122-124. 8-18 óra között naponta.