Cseh László Tokióig még nem tervez; Ladinszky: 70

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2019.09.12. 21:58
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Sűrű fociősz elé néz a Ferencváros. Az Európa-ligában is érdekelt magyar bajnokcsapatra akár 22 meccs várhat decemberig – feltételezve, hogy túléli az idényt a Magyar Kupában. Bodnár Zalán megvizsgálta, hogy miként rághatja át magát az előttünk álló hónapokon Szerhij Rebrov együttese.
S
űrű fociősz elé néz a Ferencváros. Az Európa-ligában is érdekelt magyar bajnokcsapatra akár 22 meccs várhat decemberig – feltételezve, hogy túléli az idényt a Magyar Kupában. Bodnár Zalán megvizsgálta, hogy miként rághatja át magát az előttünk álló hónapokon Szerhij Rebrov együttese.

Ladinszky Attila 70 éves. A magyar futball 1971-ben emigráló „George Bestjével” Thury Gábor beszélgetett, a Hollandiában, Belgiumban és Spanyolországban is istenített egykori csatár kalandos életének kulisszatitkairól is mesélt, no meg arról, hogy miért nem lett végül belga válogatott, és hogyan igazolt Szusza Ferenc miatt a Betishez.

Szinte egyszerre rajtol el a magyar, a szlovák és az osztrák központú három nemzetközi hokiliga. Szűcs András összeállításából kiderül, hogy kikre és mely csapatokra érdemes figyelni, hogyan szerepelhet az EBEL-ben a Fehérvár, és hogyan a Tipsport Ligában jégre lépő DVTK és MAC.

Cseh László nem akar még egy olyan versenyt, mint a kvangdzsui volt.Olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok úszónk egyelőre csak a márciusi országos bajnokságig tekint előre, és – bár az A-szintje 200 vegyesen megvan – még nem tudja, ott lesz-e Tokióban. Kovács Erika interjúja.

És ha péntek, akkor ezúttal is Sportkrém melléklet 8 oldalon – a borászkodó Hajdu Attilával és a heti televíziós sportműsorral.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik