WTA-vb: Volt részem jóban és rosszban, kaptam hideget-meleget – Babos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.28. 13:09
Mint megírtuk, a női teniszidényt lezáró WTA-világbajnokság női párosának döntőjében a címvédő Babos Tímea a francia Kristina Mladenoviccsal az oldalán a cseh Barbora Krejcíková, Katerina Siniaková páros ellen lépett pályára, és 86 perc alatt 6:4, 7:5-re nyert, így a magyar lány második világbajnoki címét szerezte! Babos a finálé megnyerése után a hivatalos honlapján értékelt a találkozó után.

A DÖNTŐ ÉLŐ KÖZVETÍTÉSÉT IDE KATTINTVA OLVASHATJÁK EL! A DÖNTŐ ÉLŐ KÖZVETÍTÉSÉT IDE KATTINTVA OLVASHATJÁK EL!

„Leírhatatlanul boldog vagyok, hogy ilyen sikerrel zártuk az évet, és az külön boldogság, hogy a sikert a legjobb barátnőmmel oszthatom meg! A Krejciková, Siniaková páros nem hiába világelső, fantasztikus játékosok, és biztos vagyok benne, hogy még sokszor fogunk egymás ellen mérkőzni komoly címekért” – idézi a hivatalos honlapja Babos Tímeát.

„Szerintem ma nagyon jól játszottunk, a verseny során a legjobban, jó taktikával, fegyelmezetten és végig koncentráltan tudtunk teniszezni. A szívünket és a lelkünket a pályán hagytuk, egymásért játszottunk, nagyon akartuk ezt a sikert egymásnak. Nem tagadom, a végén, az utolsó labdánál elpityeredtünk, az elbukott US Open-döntő után fantasztikus érzés így befejezni az évet. Az idei szezonban volt részem jóban, rosszban, kaptam hideget-meleget, de az évet győzelemmel indítottuk és győzelemmel fejeztük be.”

„Soha rosszabb szezont nem kívánok magamnak. Szeretném megköszönni a családom, edzőm, szponzoraim támogatását! Természetesen nem feledkezhetek meg a szurkolókról sem, mindig mosolyt csal az arcomra a szeretet, amelyet tőlük kapok! Hétfőn még részt kell vennünk a győztesek fotózásán Kikivel, délután repülök el Szingapúrból. Kicsit sajnálom, hogy lejárt Szingapúr mandátuma, de természetesen az a célunk Kikivel, hogy megvédjük a címünket, és minél több szép sikert ünnepelhessünk egymás oldalán 2019-ben is. Címet védeni fantasztikus érzés, nagyon-nagyon boldog vagyok!”

WTA-VILÁGBAJNOKSÁG, SZINGAPÚR (7 000 000 dollár, kemény pálya)
PÁROS, DÖNTŐ
Krejcíková, Siniaková (csehek, 1.)–Babos, Mladenovic (magyar, francia, 2.) 4:6, 5:7

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik