Teqis: Füreden folytatódott a nyári versenysorozat

Munkatársunktól MunkatársunktólMunkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2020.07.14. 09:15
null
A következő nyári versenyt augusztus 8-án, Budapesten rendezik meg
Egyre népszerűbb a teqis a profi teniszezők körében is: a nemrégiben Fucsovics Mártont legyőző Madarász Gergely, az Ausztrál Open-győztes Nagy Adrienn, továbbá a magyar Fed Kupa csapat tagjai, Gálfi Dalma és Bondár Anna is kipróbálták magukat a hétvégi balatonfüredi Teqis Challenger Cup versenyen.

 

A néhány héttel ezelőtti budapesti versenyt követően, Balatonfüreden került megrendezésre a teqis következő nyári, pénzdíjas versenye, amelyen telt házat kellett hirdetnie a szervezőknek, a nevező játékosok száma ugyanis elérte a maximális 40 főt. A 620 000 forint összdíjazású versenyen új díjazási rendszer került bevezetésre, amely szerint a játékosok már minden megnyert mérkőzés után pénzdíjban részesültek, ami kiélezettebb és még izgalmasabb összecsapásokat eredményezett.

„Nagyon jól éreztem magam, ez volt az első teqis versenyem. Összességében kiválóan megszervezett, remek hangulatú verseny volt, ami a teniszversenyekről nem mindig mondható el, úgyhogy remélem, hogy a jövőben még több ilyen versenyen tudok indulni” Nagy Adrienn, Ausztrál Open junior páros bajnok.

„Nagyon élveztem a játékot. Más, mint a tenisz, ezért bárki jó lehet benne, nem kell teniszezőnek lennie. Szerintem nagyon jó játék lehet az amatőröknek, és ahogy fejlődik a sport, úgy lesznek a játékosok is egyre profibbak. Azonban mivel nagyon látványos, ezért a nézők számára minden mérkőzés érdekes lehet”Gálfi Dalma, US Open junior és Wimbledon junior páros bajnok.

A következő nyári versenyt augusztus 8-án Budapesten rendezik meg a Margitszigeten található 383 Teqsports Beach Center-ben, ahol szintén 620 000 forint pénzdíj kerül szétosztásra.

VÉGEREDMÉNY
1. Bakó Ádám, Forgács Bence
2. Balla Péter, Madarász Gergely
3. Barta Balázs Ödön, Kovács Márk

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik