Tenisz: a rendőrség szerint Venus Williams halálos balesetet okozott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.30. 09:10
A TMZ szerint Venus Williams amerikai teniszező június elején autóbalesetet okozott, melyben egy ember meg is halt.

Mint azt a portál írja, a másik autó, amelyben egy idős házaspár ült, épp egy kereszteződésen hajtott volna át, ám Williams a másik irányból érkezett, így a két jármű összeütközött.

Az idős házaspár egyik tagja, Jerome Barson fejsérüléseket szenvedett, és a 78 éves férfi 14 nappal kórházba szállítását követően életét vesztette. Felesége törésekkel és zúzódásokkal megúszta a balesetet.

Williams ügyvédje, Malcolm Cunningham az eset kapcsán elmondta, a teniszező a zöld jelzésen haladt át, nem hibázott a tragédiában.

„Zöld volt a lámpa, amikor a kereszteződésbe behajtott. A jelentések szerint Venus öt mérföld per órával haladt, amikor a másik autó oldalról nekirohant. A rendőrség az esetet követően nem idézte be Williamset, illetve közlekedési szabálysértést sem állapított meg. Szerencsétlen baleset volt, Venus a legmélyebb részvétét fejezi ki a családnak a veszteségért.”

Míg Williams a rendőröknek azt mondta, a kereszteződésben egyébként azért haladt át ilyen lassan, mert épp forgalmi mentés zajlott, ami miatt vissza kellett vennie a tempóból, az áldozat felesége ezzel szemben azt állította, Williams autója hirtelen került eléjük, és már nem tudták elkerülni az ütközést.

A rendőrség jelentése most került nyilvánosságra, mely szerint Venus Williams volt a hibás.

„Belépett a másik jármű útvonalába, ezzel illetéktelenül akadályozva annak haladását” – idéz a TMZ a dokumentumból.

A hatóságok a vizsgálatok után azt is közölték, Venus Williams véréből nem mutattak ki sem alkoholt, sem kábítószert, hozzátéve, nem találtak bizonyítékot arra, hogy a teniszező elektromos készüléket használt volna, ami esetleg elterelhette a figyelmét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik