Tenisz: újabb sztárjátékos marad le a US Openről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.24. 08:55
A világranglista 11. helyén álló Milos Raonic csuklósérülés miatt kihagyja a teniszezők idei utolsó Grand Slam-tornáját, a New Yorkban rendezendő US Opent.

„Túlságosan tisztelem a US Opent és a játékostársaimat, ezért felajánlom másnak a helyemet a főtáblán, mert tudom, hogy nem lennék képes teljes erőbedobással küzdeni” – indokolta távolmaradását a tavalyi wimbledoni bajnokságon döntőt játszó Raonic, aki New Yorkban még egyszer sem jutott be a legjobb nyolc közé.„Túlságosan tisztelem a US Opent és a játékostársaimat, ezért felajánlom másnak a helyemet a főtáblán, mert tudom, hogy nem lennék képes teljes erőbedobással küzdeni” – indokolta távolmaradását a tavalyi wimbledoni bajnokságon döntőt játszó Raonic, aki New Yorkban még egyszer sem jutott be a legjobb nyolc közé.

A kanadai kiválóság mellett a férfi mezőnyben Novak Djokovics, Nisikori Kei és a címvédő Stan Wawrinka is kihagyja az év utolsó Grand Slam-tornáját, míg a nőknél a korábbi világelső Viktorija Azarenka jelentette be a minap, hogy családi okok miatt nem vállalja az indulást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik