Tenisz: Prágában mindenki erre a mérkőzésre várt!

KLEIN RON (PRÁGA)KLEIN RON (PRÁGA)
Vágólapra másolva!
2017.09.23. 13:23
null
Rafael Nadal (balra) és Roger Federer végre egymás oldalán játszik (Fotó: lavercup.com)
A szombat esti találkozón Roger Federer Rafael Nadal oldalán lép pályára a prágai O2 Arenában zajló Laver-kupán – biztos a telt ház, 17 ezer rajongó figyeli majd a legendák teljesítményét.

 

Eljött a nagy nap Prágában, ma este egymás oldalán lép pályára Roger Federer és Rafael Nadal!
Az O2 Arenában zajló Laver-kupa már pénteken is nagy sikert aratott, ám a 17 ezer jegyvásárló nyilvánvalóan erre a pillanatra várt. A „bemelegítés” sem lesz rossz, hiszen Federer már 13 órától játszik Sam Querrey ellen, majd Nadal–Jack Sock és Tomás Berdych–Nick Kyrgios összecsapásokat rendeznek meg.

A Team Europe az első játéknap után 3–1-re vezet a Team World ellen, ám a szombati találkozók győztesei már két pontot szereznek a csapatuknak, tehát hamar megfordulhat az állás.

A nevezést követő sajtótájékoztatón az európai kapitány, Björn Borg elmondta, Federer külön kérése volt, hogy az első mérkőzésen szeretne pályára lépni, egyébként meg a svájci nagyszerűen érzi magát, Nadal pedig a péntek éjfél előtt nem sokkal véget érő párosbeli vereség után rendkívül elszántan készült.

John McEnroe, a Team World kapitánya szerint Federer és Nadal ellen senki nem lehet favorit, hiszen minden idők legjobbjai, ám két amerikai honfitársának lehet esélye arra, hogy meglepetést szerezzen, ha kellően agresszívan próbálnak teniszezni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik