Tenisz: nem sikerült az átállás Stollár Fannynak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.26. 22:05
Nem jutott a második fordulóba Stollár Fanny az Indian Wells-i 162 ezer dolláros összdíjazású női tenisztornán, mivel két játszmában vereséget szenvedett az amerikai Jamie Loebtől.

Nem sokat pihenhetett Stollár Fanny, hiszen alig néhány órával a budapesti tenisztornán megvívott párosdöntője után repülőre ült, s meg sem állt az Egyesült Államokig, ahol kedden már az Indian Wells-i viadalon lépett pályára, a világranglista 221. helyén álló, szabadkártyás amerikai Jamie Loeb ellen. Sajnos a hosszú utazás és az átállás hiánya meg is látszott a teljesítményén, mert ellenfele 6:3, 6:4-re győzni tudott ellene.

„Gyakorlatilag éppen csak beestem a versenyre, de nem akartam visszalépni. Nem csupán az átállás okozott problémát, hanem az is, hogy amíg Budapesten fedett csarnokban játszottunk, itt szabadtéren. Kellett volna még néhány nap, hogy megfelelően tudjak alkalmazkodni a körülményekhez, de hát ez van. Igyekszem holnap párosban javítani” – mondta el a meccs után a magyar teniszező, aki szerdán párosban lesz érdekelt, a brit Heather Watsonnal – akivel a budapesti tornán a döntőig jutott – első kiemeltként lép pályára az Anna Danyilina, Ingrid Neel kazah, amerikai kettős ellen.

ORANGE CHALLENGER SERIES, INDIAN WELLS (162 480 dollár)
Női egyes, első forduló:
Jamie Loeb (amerikai)–Stollár Fanny (magyar) 6:3, 6:4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik