Tenisz: Majdnem meghaltam – S. Williams sokkoló vallomása

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.02.21. 09:25
Serena Williams, a jelenkor legjobb női teniszezője saját bevallása szerint majdnem meghalt a szeptemberi szülését követő komplikációk miatt.

Az egyéniben 23-szoros Grand Slam-győztes sztár a CNN televízió internetes oldalán megjelent írásában beszélt először részletesen hosszú kálváriájáról.

„Majdnem meghaltam, miután kislányom, Olympia megszületett” – kezdte a nyílt levelet a 36 éves sportoló, melyben elárulta, hogy gyermeke sürgősségi császármetszéssel született, mert nála rengeteg komplikáció lépett fel, köztük tüdőembólia is, amely miatt többször is megműtötték, s hat hétig feküdt kórházban.

Williamsnek az embólia miatt köhögési rohamai voltak, melyek következtében felszakadt a császármetszés utáni sebe, majd az ezt követő műtét során vérömlenyt találtak a hasában, ezért újabb operációra volt szüksége, hogy meggátolják a vérrögök tüdőbe jutását.

Az azóta már hivatalos versenyen, a Fed-kupa februári fordulójában (párosban) visszatérő sztár külön megköszönte az őt kezelő kórház stábjának munkáját, amely nélkül – mint írta – „ma nem lennék itt”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik