Tenisz: Fucsovics Mártonék nem bírtak a legendákkal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.24. 00:41
null
Fucsovics Mártonéknak nem sok babér termett a Bryan fivérek ellen (Fotó: AFP, archív)
Fucsovics Márton és a cseh Roman Jebavy kettős számára az első fordulóban véget ért a Miamiban zajló férfi tenisztorna párosversenye, mivel egy sima és egy szorosabb szettben kikapott a legendás Bob Bryan, Mike Bryan kettőstől.

 

A Bryan ikreket alighanem a férfi párosok mezőnyét nem aktívan figyelőknek sem kell túlságosan bemutatni, a 40 éves Mike és Bob végeláthatatlan dicsőségtablóján többek között 18, illetve 16 férfi Grand Slam-torna-győzelem, 4, illetve 7 vegyes párosban szerzett GS-trófea, olimpiai bajnoki cím, Davis-kupa-győzelem és 5, illetve 4 vb-cím is megtalálható – és most tényleg a teljesség igénye nélkül...

Az amerikai legendák nagyszerűen kezdték a meccset, sima adogatásuk után elvették Fucsovicsék szervajátékát, majd 4:1-nél újra brékeltek és gyorsan lezárták az első szettet (1:6).

A folytatásban is a hazaiak maradtak fölényben, és bár 1:1-nél négy, 2:2-nél két bréklabdát hárított a magyar, cseh kettős, 3:3-nál a második, a játszmában a nyolcadik lehetőségükkel már éltek is. A mérkőzés során Fucsovicséknak egy bréklabdájuk sem volt, így pedig nem volt esély innen visszakapaszkodni (4:6).

Bryanék a nyolcaddöntőben a Nicolás Jarry, Franco Skugor chilei, horvát kettőssel találkoznak.

ATP 1000-ES TORNA, MIAMI (9 314 875 dollár, kemény pálya)
PÁROS, 1. FORDULÓ
Bob Bryan, Mike Bryan (amerikai, 3.)–Fucsovics Márton, Roman Jebavy (magyar, cseh) 6:1, 6:4

KORÁBBAN
WTA-TORNA, MIAMI (9 035 482 dollár, kemény pálya)
PÁROS, 1. FORDULÓ

Görges, Halep (német, román)–Babos, Mladenovic (magyar, francia) 4:6, 6:1, 10–6

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik