Tenisz: szabadkártyával indul Djokovics a Queen’s Clubban

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.06.11. 21:33
Novak Djokovics elfogadta a szervezők által felkínált szabadkártyát a wimbledoni teniszbajnokság londoni felvezető tornájára, a Queen's Clubban jövő héten sorra kerülő füves pályás viadalra.

A volt világelső szerb játékos a múlt héten a negyeddöntőben búcsúzott a Roland Garroson, s a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón még úgy fogalmazott, egyáltalán nem biztos abban, hogy pályára lép a füves pályás szezonban, így például a július 2-án kezdődő wimbledoni Grand Slam-versenyen.

„Az izgalmas római és párizsi történések után készen állok az új kihívásokra – nyilatkozott a jövő heti torna honlapján. – A füves borítás nagyon különleges, ez a legritkább, és örülök, hogy lehetőségem nyílik részt venni ezen az erős versenyen, amely jól szolgálja majd a felkészülést Wimbledonra."

Korábban a világranglistát vezető, vasárnap óta már 11-szeres Roland Garros-győztes Rafael Nadal, valamint az év elején csípőműtéten átesett, ötszörös bajnok Andy Murray is jelezte indulását a Queen's Clubban, bár egyelőre mindkettőjük részvétele kérdéses.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik