„Nagyon élvezem a közös munkát Nikola Horvattal, alapból szeretem a személyiségét, hihetetlenül pozitív – nyilatkozta az NSO Tv-nek új edzőjéről, akivel szeptember óta dolgozik együtt. – Nagyon fontos, hogy remek a kapcsolatunk, hiszen nemcsak edzésekből áll egy-egy nap, hanem az időt is el kell tölteni a stábbal, ezért választottam olyan edzőt, illetve csapatot, akik együtt dolgoznak a sikerért.”

Nemrég Temesvári Andrea arról beszélt egy interjúban, Babos Tímeában benne van, hogy egyéniben is top 20-as versenyző legyen, csak olyan lazán kell játszania, mint teszi azt a párosban. Edzője a következő évre határozottan azt tűzte ki célul, hogy ezt a ranglistahelyezést elérjék.

„Voltam már közel a top húszhoz, és bízom benne, hogy leszek is, sőt, leszek annál is jobb. Abszolút egyetértek Temesvári Andreával, nap mint nap azon dolgozunk, hogy ez megvalósuljon, a stábom azért van mellettem, hogy ebben segítsen” – mondta Babos.  

Hogy miként élte meg az idei páros-világbajnoki győzelmét és milyen volt a jól megérdemelt pihenés, arról videónkban beszél.