Tenisz: Babos Tímeáék nyerték meg a moszkvai tornát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.20. 12:19
null
Babos Tímea a negyedik trófeáját nyerte Andrea Hlaváckovával közösen
Babos Tímea és a cseh Andrea Hlavácková nyerte meg a moszkvai kemény pályás női tenisztornát, mivel a fináléban döntő rövidítésben legyőzte a Nicole Melichar, Anna Smith amerikai, brit duót.

 

Nagyszerűen kezdte a mérkőzést a magyar, cseh kettős, kétszer is elvette ellenfele adogatását és gyorsan 4:0-s előnyre tett szert – majd 6:2-re megnyerte a szettet.

A második felvonás elején kissé beragadtak Babosék, s bár 0:2-ről hamar egyenlítettek, Melicharék sorozatban három játékot megnyerve 5:2-re elhúztak, és 6:3-ra megnyerték a szettet.

A döntő rövidítés aztán ismét Babosékról szólt, 1–1 után 5–1-re elhúztak, végül pedig 10–3-mal zárták le a finálét.

„Boldog vagyok, hogy újabb versenyt sikerült nyernünk! Nagyon nehéz héten vagyunk túl, de lényeg a győzelem – nyilatkozott Babos Tímea hivatalos honlapján. – Kiválóan szervezett versenyen vettünk részt, nagyszerűen éreztük magunkat. Most irány Szingapúr és a páros-világbajnokság. Remélem, hogy ott is hasonlóan sikeresek leszünk.”

Babos idén hatodszor döntőzött Hlavácková oldalán, ebből a negyedik alkalommal nyert. Pályafutása során ez volt a 15. tornagyőzelme a párosok mezőnyében.

WTA-TORNA, MOSZKVA (823 888 dollár, kemény pálya)
NŐI PÁROS, ELŐDÖNTŐ

Babos Tímea, Andrea Hlavácková (magyar, cseh, 1.)–Nicole Melichar, Anna Smith (amerikai, brit) 6:2, 3:6, 10–3

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik