Tenisz: az eső miatt törölték Babos meccsét és a keddi programot

MTI/NSO MTI/NSOMTI/NSO MTI/NSO
Vágólapra másolva!
2019.03.19. 20:05
Babos Tímea eredetileg magyar idő szerint 15 órakor lépett volna pályára Miamiban a kemény pályás tenisztorna selejtezőjében az észt Kaia Kanepi ellen a főtáblára jutásért, ám a rossz idő miatt a szervezők sokáig csak tologatták későbbre a kezdést, majd este közölték: törölték a keddi programot.

A világranglistán 105. soproni játékos a kvalifikáció első körében, hétfőn meccslabdát hárítva győzte le a svájci Stefanie Vögelét 3:6, 7:5, 6:4-re, majd a mérkőzést követően az alábbi bejegyzést posztolta a Facebookon. meccslabdát hárítva győzte le a svájci Stefanie Vögelét 3:6, 7:5, 6:4-re, majd a mérkőzést követően az alábbi bejegyzést posztolta a Facebookon.

A legkevésbé sem biztos, hogy ma lejátsszák a Kanepi elleni mérkőzést, de ha valamilyen csoda folytán mégis, akkor nem lesz hasonló problémája Babosnak – nem fog leégni.

Az előrejelzések szerint Miamiban ma kisebb-nagyobb megszakításokkal egész nap esni fog, s csak szerdán, magyar idő délelőtt 11 óra körülre áll el.

FRISSÍTÉS, 20.30: A torna szervezőbizottsága közölte, hogy a kilátástalan esőzés miatt törölte az egész napi programot, azaz ma már biztosan nem lép pályára Babos Tímea.

Itt nem fognak ma teniszezni (Fotó: twitter.com)
Itt nem fognak ma teniszezni (Fotó: twitter.com)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik