Tenisz: Andy Murray egészségesen kezdi a 2020-as idényt

Vágólapra másolva!
2019.11.26. 12:02
Elmondása szerint egészségesen kezdi meg a 2020-as idényt Andy Murray, a britek háromszoros Grand Slam-torna-győztes teniszezője. A 32 éves játékos közölte, hosszú idő után először nem kell aggódnia a csípője miatt.

„Anélkül versenyezhetek, hogy odafigyelnék minden mozdulatnál a fájdalomra. Voltak mostanában hosszú meccseim, de az igazi teszt az Australian Open lesz. Nem hiszem, hogy megnyerem a melbourne-i tornát, de ha problémák nélkül lejátszok egy ötszettes meccset, az már siker lesz” – jelentette ki a volt világelső, aki az Ausztrália három városában bemutatkozó ATP-kupán kezdi a jövő évet.„Anélkül versenyezhetek, hogy odafigyelnék minden mozdulatnál a fájdalomra. Voltak mostanában hosszú meccseim, de az igazi teszt az Australian Open lesz. Nem hiszem, hogy megnyerem a melbourne-i tornát, de ha problémák nélkül lejátszok egy ötszettes meccset, az már siker lesz” – jelentette ki a volt világelső, aki az Ausztrália három városában bemutatkozó ATP-kupán kezdi a jövő évet.

A világranglistán 126. Murray hosszú ideje sérülésekkel bajlódott, idén januárban még a visszavonulást is fontolgatta, végül egy csípőműtét után visszatért, és októberben – több mint két év elteltével – újra tornát nyert Antwerpenben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik