Tenisz: a sportágnak szüksége van Sarapovára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.19. 14:07
null
Marija Sarapovát sokan támadják visszatérése óta (Fotó: AFP)
Megosztotta a teniszvilágot Marija Sarapova visszatérésének híre, a riválisok többsége nem örült annak, hogy az egykori világelső a doppingeltiltását követően több tornán is szabadkártyát kapott. A cseh Iveta Benesová azonban kiállt mellette.

 

A vállproblémái miatt három éve visszavonult egykori világranglista-25. játékos a Twitteren üzent a teniszvilágnak.

„Támogatom Maria Sarapova visszatérését, a tapasztalatom szerint mindig is kedves volt. Nem értem egyes játékosokat és a megjegyzéseiket” – írta Benesová.

A 34 éves cseh játékos pályafutása során háromszor találkozott a pályán Sarapovával, és mindháromszor kikapott tőle: a 2006-os Roland Garroson 6:4, 6:1-re, a 2009-es tokiói tornán 6:4, 7:5-re, a 2010-es US Openen 6:1, 6:2-re.

„Nem értem, mi bajuk van Marijával. Sohasem adott okot arra, hogy így bánjanak vele. Én nem éreztem, hogy arrogáns lett volna, van, aki többet beszél, van, aki kevesebbet” – nyilatkozta a Blesk.cz portálon.

Benesová azt mondta, ő nem tagadta volna meg a szabadkártyát Sarapovától. „Marija egyike azon kevés személyiségnek, akinek a pályán a helye. A női tenisznek szüksége van rá.

 

Layering my @vesteriastore jewelry #opening#soon#jewelry | Ráda vrstvím své @vesteriastore řetízky.. Otvírám e-shop brzy

iveta benesova (@ivetabenesova) által megosztott bejegyzés, 2017. Máj 8., 03:12 PDT



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik