Kép: Nick Kyrgios új trükköket tanult – egy kosárlabdával

GY. F.GY. F.
Vágólapra másolva!
2019.07.24. 12:52
null
Torch George és Nick Kyrgios
Nick Kyrgios, a tenisz ausztrál fenegyereke az atlantai kemény pályás ATP-tornán csupán párosban indult, ott sem tartott sokáig a szereplése, mert amerikai cimborája, Tommy Paul oldalán az első fordulóban elbúcsúzott. Őt ismerve sokkal jobban érdekelte az a program, amelynek hétfőn a mérkőzés előtt volt részese…

 

Torch George, a Harlem Globetrotters egyik tagja mutatott néhány új trükköt a kosárlabdáért rajongó játékosnak, aztán este megnézte élete első teniszmeccsét is, a pályán Kyrgiosszal. Aki, meg kell hagyni, nagyszerű tanítványnak bizonyult, ügyesen másolta a mester több mutatványát is – egyébként még kölyökként egyszer Canberrában látta a Világjárókat.

„Hatalmasat mókáztunk – mondta az esemény után Nick Kyrgios. A kosárlabda olyan sportág, ami nélkül valószínűleg nem tudnék élni. Szóval nagyszerű, hogy egy olyan elképesztő játékos, mint Torch, aki korábban a WNBA-ben szerepelt, leereszkedett hozzám. Új trükköket mutatott, nagyon szórakoztató, fantasztikus élmény volt.”

@iamrelle I heard I just got drafted had so much fun with you today

27.7k Likes, 149 Comments - NK (@k1ngkyrg1os) on Instagram: "@iamrelle I heard I just got drafted had so much fun with you today "



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik