Fed-kupa: Biztos vagyok benne, hogy Babos játszani fog – Juhász

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.02.12. 12:12
Mint beszámoltunk róla, Magyarország Oroszországgal és Franciaországgal került egy csoportba a Fed-kupán. A sorsolás után Juhász Gábor, a Magyar Teniszszövetség főtitkára beszélt az esélyekről, illetve Babos Tímeáról.

„Mi már győztesek vagyunk, mert mi rendezhetjük a Fed-kupát a világ egyik legszebb városában, a legszebb csapattal” – nyilatkozta humorosan Juhász Gábor.

A szövetség főtitkára reméli, hogy a legerősebb öt lány áll majd rendelkezésére, hiszen akkor lehet igazán esélye a válogatottnak a francia és az orosz csapat ellen. Természetesen szóba került Babos Tímea is.

„A bő keretet már hetekkel korábban meghirdettem, Babos Tímea ennek a tagja. Én biztos vagyok benne, hogy játszani fog a Fed-kupán” – tette hozzá Juhász.

Juhász Gábor a 24.hu információja szerint szerdán reggel bejelentette, hogy lemond a magyar női teniszválogatott szövetségi kapitányi posztjáról, mivel ő lett a szövetség főtitkára, és ezen teendőire szeretne koncentrálni. Juhász sorsáról a szerdai elnökségi ülés dönt.

A FED-KUPA CSOPORTBEOSZTÁSA
A-csoport: MAGYARORSZÁG, Franciaország, Oroszország
B-csoport: Ausztrália, Fehéroroszország, Belgium
C-csoport: Egyesült Államok, Spanyolország, Szlovákia
D-csoport: Csehország, Németország, Svájc

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik