Videó: nem akárhogy takarít a gyönyörű olimpiai bajnoknő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.05. 18:07
Nem akármilyen módját választotta a takarításnak az idén visszavonuló olimpiai bajnok Lindsey Vonn. A 34 éves alpesi síző karrierje befejezése után is tartani szeretné a sportos formáját, így a jelek szerint bárhol, bármikor képes egy kis testedzésre. 

„A tesóm azt mondja, furcsa vagyok. Én azt mondom, kreatív, és még takarítok is egyszerre. Mit gondoltok? Próbáltátok már otthon?”– írta a Twitteren Vonn.„A tesóm azt mondja, furcsa vagyok. Én azt mondom, kreatív, és még takarítok is egyszerre. Mit gondoltok? Próbáltátok már otthon?”– írta a Twitteren Vonn.

lindsey vonn on Twitter

My sister says I'm a weirdo...I say I'm creative and cleaning at the same time what do you think? And have you tried this at home? #homeworkout #multitasking https://t.co/kKsG9jNmS8



 

A királynő búcsúja - NSO

Lindsey Vonn vasárnap befejezte káprázatos pályafutását, melynek során nemcsak számtalan versenyt és tornát nyert meg, hanem új szintre emelte az alpesi sísportot. Vonn és pályafutása legjelentősebb érmei (Fotó: AFP) „Még egyszer utoljára beállok a rajtba. Még egyszer utoljára érzem áradni a testemben az adrenalint. Még egyszer utoljára mindent felteszek egy lapra.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik