Rp. gyorskori: bemérte a rendőrség az olimpiai bajnokot

Vágólapra másolva!
2019.09.28. 19:42
null
A „féktelen száguldás” bizonyítéka (Fotó: Nemzeti Sport)
A rövid pályás gyorskorcsolyázók országos bajnokságának első napján nem csak Krueger John-Henry súlyos sérülése szolgáltatott beszédtémát, hanem a Gyakorló Jégcsarnokban megjelent rendőr, illetve az általa felállított traffipax is.

Persze nem ijedt meg senki sem, hiszen a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztályával előzetesen egyeztetett egész napos „akcióról” volt szó – akárcsak a közutakon, az illetékes szakember akkurátusan elhelyezte a traffipaxot a pálya egyik végében, onnantól pedig figyelte a gyorshajtókat.

A pálmát e tekintetben Liu Shaolin Sándor vitte el 51 km/órás sebességgel, és persze azon sem lepődött meg senki, hogy az idősebbik Liu mindezt a legrövidebb távon, vagyis 500 méteren produkálta. Amint lejött a jégről, persze, rögtön megkapta, hogy lakott területen belül legfeljebb ötvennel lehet menni, erre természetesen volt válasza Shaolinnak.

„Udvarias voltam és jófiú, azért jöttem csak ennyivel” – vágott vissza a tavalyi téli olimpián a váltó tagjaként bajnoki címet szerzett koris.

Krueger John-Henry sérüléséről, és a napi eseményekről ide kattintva olvashatnak.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik