Rp. gyorskorcsolya-vk: B-döntős a magyar női váltó

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2015.02.14. 18:08
Elődöntős futamában negyedik lett szombaton, így az 5-8. helyért versenyezhet vasárnap a B-fináléban a magyar női váltó a rövid pályás gyorskorcsolyázók Erzurumban zajló világkupáján.

A törökországi viadal honlapja szerint a Heidum Bernadett, Lajtos Szandra, Jászapáti Petra, Bácskai Sára Luca összetételű staféta a kanadaiak, az olaszok és az oroszok ellen korcsolyázott a döntőbe jutásért rendezett futamban, az 5-8. helyért pedig a japánokkal, a franciákkal és az oroszokkal kell majd megküzdenie.Heidum Bernadett, Lajtos Szandra, Jászapáti Petra, Bácskai Sára Luca összetételű staféta a kanadaiak, az olaszok és az oroszok ellen korcsolyázott a döntőbe jutásért rendezett futamban, az 5-8. helyért pedig a japánokkal, a franciákkal és az oroszokkal kell majd megküzdenie.

Egyéniben Knoch Viktor volt a szombati nap legjobb magyarja, ő 1500 méteren a B-döntőben második lett, így összesítésben a 11. helyen végzett a 38 fős mezőnyben.

A szezon utolsó világkupájának befejező napján egyéniben 500 és 1000 méteren versenyeznek a korcsolyázók, a váltók pedig az érmekért küzdenek majd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik