Rp. gyorskori: Liu Shaolin új taktikával megy az aranyért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.07. 17:36
Pénteken kezdődik Szófiában a rövid pályás gyorskorcsolya-világbajnokság, amelyen olimpiai bajnokunk, Liu Shaolin Sándor természetesen aranyesélyesként száll harcba. Egy nappal a versenyek előtt elmondta: teljesen új taktikával próbálja meglepni ellenfeleit.

Liu Shaolin Sándor elárulta, vannak veszélyes versenyzők a mezőnyben, de jó formában van, úgyhogy bízik a jó eredményben.

„Eleinte az egész város nem tetszett annyira, kicsit furának tartottam. De kezdett egyre jobb lenni a hangulat, megérkezett a teljes magyar delegáció, így nekem is jobb lett a hangulatom, és egyre jobb formában érzem magamat. A legfontosabb dolog, hogy megpróbáljak jó formában lenni, ez szerintem egész jól sikerült. Most már fejben kell elhinnem azt, hogy meg tudom csinálni. Teljesen új taktikát állítok fel, és tényleg azért fogok menni, hogy megszerezzem az összetett első helyet.”

Az NSO Tv videójában azt is elárulja, mennyit jelent neki, hogy sérült testvére, Shaoang is ott van már Szófiában, hogy szurkoljon neki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik