Alpesi sí: Miklós Edit már a jövő héten újra síel!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.14. 18:53
Januári súlyos térdsérülése után Miklós Edit rehabilitációja olyan jól haladt az elmúlt hét hónapban, hogy a csíkszeredai versenyző már a jövő héten újra síelhet.

Miklós Edit ijesztő balesetet szenvedett január közepén a világkupa Altenmarkt-Zauchensee-i állomásán, ahol egy bukás során mindkét térde súlyosan roncsolódott. Egy osztrák térdspecialista, Dr. Christian Schenk még aznap megműtötte, és szerencsére nemcsak az operáció, hanem az azt követő rehabilitáció is kitűnően sikerült. Miklós Edit fáradhatatlanul dolgozott az azóta eltelt időszakban, melynek eredménye, hogy alig hét hónappal szörnyű sérülése után már a jövő héten újra síelhet.

A múlt héten voltam kontrollon a műtőorvosnál, aki megerősített benne, hogy minden rendben a térdeimmel, így már száz százalékban terhelhetem őket – mondta Miklós Edit.Ennek eredményeképp augusztus huszonkettedikén már lécre is állhatok, ekkor utazunk Saas Fee-be, ahol tíz napot töltünk. Akkor természetesen még csak az lesz a lényeg, hogy érezzem a havat és a léceket, csak laposabb részeken sízek majd. Viszont így is nagyon várom már!

Miklós Edit 90-95 százalékosnak érzi jelenlegi állapotát, de biztos benne, hogy a februári olimpiára már tökéletesen egészségesen utazhat el.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik