Alpesi sí: Miklós Edit Ausztriában versenyez a hét végén

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.13. 09:14
Újabb fontos állomás következik a pjongcsangi téli olimpiára készülő Miklós Edit számára az alpesi sí világkupa-sorozatban, melynek helyszíne az ausztriai Bad Kleinkirchheim.

A szezon eddigi lesikló- és szuperóriásműlesikló-versenyeinek lebonyolítását az időjárási körülmények több alkalommal is megnehezítették, futamok és edzések maradtak el a rossz látási viszonyok vagy éppen a pálya alkalmatlansága miatt.

Bad Kleinkirchheimben is törölni kellett az első edzést csütörtökön, mivel az eső miatt puha és kásás lett a pálya, de a pénteki tréninget már meg tudták rendezni.

Világkupaversenyt lesiklásból csak két hivatalos edzést követően rendezhetnek, így a szervezők még egy edzést beiktattak ebben a versenyszámban szombatra. Emiatt a tervezettől eltérően szombat délelőttre került át a szuperóriás-műlesiklás és vasárnap lesz a lesiklóverseny.

Miklós Edit, aki egy évvel ezelőtti sérülése után december elején tért vissza, a világkupán a versenyrutin visszaszerzését tartja szem előtt, célja, hogy februárra jó formában, éremesélyesként versenyezzen a téli olimpián.

ALPESI SÍ
SZOMBAT
11.00:
világkupaverseny, Bad Kleinkirchen, női szuperóriás-műlesiklás (Tv: Eurosport1, M4 Sport)
VASÁRNAP
11.15: világkupaverseny, Bad Kleinkirchen, női lesiklás (Tv: Eurosport2, M4 Sport)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik