Szocsi 2014: megvan a rövid pályás női váltó összeállítása

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.09. 17:27
Kónya Zsófia marad ki a 3000 méteres női váltóból a szocsi téli olimpián – tájékoztatta Telegdi Attila, a rövid pályás gyorskorcsolya-válogatott szövetségi kapitánya a Magyar Olimpiai Bizottság Sajtóirodáját.

A döntés értelmében Keszler Andrea, Lajtos Szandra, Darázs Rózsa és Heidum Bernadett alkotja a hétfőn rajthoz álló váltót. Telegdi azzal magyarázta választását, hogy Kónya betegen érkezett meg Szocsiba, az első három napban nem tudott teljes edzésmunkát végezni, és nem érte utol magát. Keszler Andrea, Lajtos Szandra, Darázs Rózsa és Heidum Bernadett alkotja a hétfőn rajthoz álló váltót. Telegdi azzal magyarázta választását, hogy Kónya betegen érkezett meg Szocsiba, az első három napban nem tudott teljes edzésmunkát végezni, és nem érte utol magát.

A mieink az elődöntőben Kanadával, Dél-Koreával és Oroszországgal szerepelnek egy négyesben, a másik ágon Kína, Hollandia, Olaszország és Japán küzd. A futamok első két helyezettje kerül a fináléba, a másik két váltó az 5–8. helyért száll harcba. Az elődöntő hétfőn 12.35 órakor kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik