Szocsi 2014: „Megalapozott döntés volt a magyar váltó összeállítása”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.14. 08:08
Telegdi Attila, a magyar rövid pályás gyorskorcsolyázók szövetségi kapitánya futamgyőzelmet vár a női váltótól a B-döntőben, és állítja, a stáb „jó, átgondolt, megalapozott” döntést hozott, amikor összeállította a váltót.

„Úgy gondolom, hogy ugyanígy határoznék. A felelősséget szoktam vállalni a döntéseimért (...), és kitartok mellette, hogy ez jó döntés volt. Átgondolt volt az edzői döntés, megalapozott. A következő váltó-összeállítással kapcsolatban ismét a felkészülésen fog múlni minden. Mi máris elkezdtünk dolgozni a taktikán, láttuk az ellenfelet versenyezni, látjuk az erőviszonyokat. Bízom benne, hogy nem jönnek otthonról folyamatosan olyan információk, amelyek megzavarják a további felkészülést. Azon leszek, hogy megnyerjük a futamot” – mondta Telegdi a mob.hu-nak adott videointerjúban.

A váltó a 3000 méteres elődöntőben Keszler Andrea, Heidum Bernadett, Lajtos Szandra, Darázs Rózsa összeállításban versenyzett, és Kónya Zsófia kihagyását a versenyző betegségével indokolták. A B-döntőt február 18-án, kedden rendezik meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik