Szocsi 2014: Darázs vagy Lajtos marad ki a gyorskoriváltóból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.17. 12:40
Heidum Bernadett, Keszler Andrea és Kónya Zsófia biztosan tagja lesz a női rövid pályás gyorskorcsolyaváltónak, amely kedden lép jégre 3000 méteren a B-döntőben a szocsi téli olimpián. A Blikk információi szerint a negyedik tagról válogató után határoznak Darázs Rózsa és Lajtos Szandra között.

Az egy hete megrendezett elődöntő során nagy feszültség alakult ki a csapaton belül az összeállítást illetően, hiszen szerepet kapott Darázs Rózsa, aki korábban már visszavonult, de az olimpiára visszatért. A tagok közötti nézeteltérés fő oka, hogy a kvartett Darázs nélkül vívta ki az olimpiai szereplés jogát.nagy feszültség alakult ki a csapaton belül az összeállítást illetően, hiszen szerepet kapott Darázs Rózsa, aki korábban már visszavonult, de az olimpiára visszatért. A tagok közötti nézeteltérés fő oka, hogy a kvartett Darázs nélkül vívta ki az olimpiai szereplés jogát.

Most a szakvezetőség úgy határozott, hogy az elődöntőben kimaradó Kónya Zsófia biztosan korcsolyázik kedden, míg Darázs és Lajtos között válogatót rendeznek.

Csang Csing, a válogatott szaktanácsadója, edzője megerősítette, nem biztos, hogy Darázs holnap szerepel a négyesben. „Az öt lány közül háromnak biztos a helye a váltóban – mondta a Blikknek Csang Csing. – Nem kérdéses, hogy Heidum Bernadettet, Keszler Andreát és Kónya Zsófiát nem lehet kihagyni, a negyedik csapattag személyéről még dönteni kell Darázs Rózsa és Lajtos Szandra között. Őket egyéniben és váltóban teszteljük, s az eredmények alapján hétfőn születik meg a döntés.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik