Hupikék Hotspur

2367391 23673912367391 2367391
Vágólapra másolva!
2013.07.08. 17:07
Címkék
Az Under Armour idén is megpróbált új színt vinni a csapat megjelenésébe. És ez az új szín a hupikék - színérzékenyebb polgártársaink epilepsziás...

Az Under Armour idén is megpróbált új színt vinni a csapat megjelenésébe. És ez az új szín a hupikék - színérzékenyebb polgártársaink epilepsziás tüneteket is produkálhatnak amikor szembesülnek az idegenbeli szerelésünkkel. A szinte neonreklámként izzó árnyalat a hazai mezünkön is garázdálkodik - a főszponzor Hewlett-Packard logójának minél biztosabb észrevehetőségét szolgálva. Talán érződik, hogy nem vagyok teljesen elájulva az idei terméstől, de azért annyit én is belátok, hogy bizony lehetett volna sokkal rosszabb is. A Pool idegenbeli mezéhez képest a klasszikus szépség-eszmény megtestesülése a mostani garnitúránk - újból köszönettel tartozunk tehát a Scouse-oknak, akiknek az utóbbi években szinte szokásává vált, hogy a nehéz időkben jobb kedvre derítenek bennünket, mindig eszünkbe juttatva, hogy lehetne rosszabb is. Egyébként a HP nem új szponzor - miután 2011-ben megvették az Autonomy-t már eddig is kapcsolatban álltak a Klubbal. Sőt a Ginola-érában már mez-szponzorként is bemutatkoztak. A hupikék logótól eltekintve egyébként teljesen rendben van a hazai mez - a gallér egyszerre ötletes és stílusos. Az idegenbeli már más tészta - bár gondolom sokaknak bejön majd az is. Meg aztán a fényviszonyok tükrében könnyen lehet, hogy a szikrázó angol ködszitálásban nem is lesz majd olyan hangos az a szín. (Ráadásul a "HP" rövidítés magyar földön extra jelentéssel is bír, ami hosszú távon akár új híveket is szerezhet majd a Klubnak.)Az Under Armour idén is megpróbált új színt vinni a csapat megjelenésébe. És ez az új szín a hupikék - színérzékenyebb polgártársaink epilepsziás tüneteket is produkálhatnak amikor szembesülnek az idegenbeli szerelésünkkel. A szinte neonreklámként izzó árnyalat a hazai mezünkön is garázdálkodik - a főszponzor Hewlett-Packard logójának minél biztosabb észrevehetőségét szolgálva. Talán érződik, hogy nem vagyok teljesen elájulva az idei terméstől, de azért annyit én is belátok, hogy bizony lehetett volna sokkal rosszabb is. A Pool idegenbeli mezéhez képest a klasszikus szépség-eszmény megtestesülése a mostani garnitúránk - újból köszönettel tartozunk tehát a Scouse-oknak, akiknek az utóbbi években szinte szokásává vált, hogy a nehéz időkben jobb kedvre derítenek bennünket, mindig eszünkbe juttatva, hogy lehetne rosszabb is. Egyébként a HP nem új szponzor - miután 2011-ben megvették az Autonomy-t már eddig is kapcsolatban álltak a Klubbal. Sőt a Ginola-érában már mez-szponzorként is bemutatkoztak. A hupikék logótól eltekintve egyébként teljesen rendben van a hazai mez - a gallér egyszerre ötletes és stílusos. Az idegenbeli már más tészta - bár gondolom sokaknak bejön majd az is. Meg aztán a fényviszonyok tükrében könnyen lehet, hogy a szikrázó angol ködszitálásban nem is lesz majd olyan hangos az a szín. (Ráadásul a "HP" rövidítés magyar földön extra jelentéssel is bír, ami hosszú távon akár új híveket is szerezhet majd a Klubnak.)

Különben a feketéhez elég jól megy ez a kék.

Kiegészítésként annyit még meg kell jegyezni, hogy a promóciós fotókon modellkedő játékosok kiléte még nem jelenti azt, hogy velük feltétlenül számol a jövőben a Klub. Gondoljunk csak az alaptalan optimizmusunkra, amit van der Vaartnak a tavalyi csoportképen való központi elhelyezkedése ültetett belénk. Szóval maga a tény, hogy az első három nyilvánosságra hozott képből kettőn Dempsey és Defoe díszeleg még nem jelenti azt, hogy megteszik majd ugyanezt a pályán is. (Ezzel nem akarok állást foglalni azzal kapcsolatban, hogy szeretném-e ha eladnánk őket - az egyébként is összetett kérdés, kedvelem mindkettőjüket, de nem pótolhatatlanok.)

Jó szokásához híven a Klub honlapja a nagy érdeklődésre való tekintettel darabjaira hullott. Így jelenleg több képpel nem tudok én sem szolgálni - de amint elérhetővé válnak majd beszúrok még párat.

Nem is olyan rossz! Ha a HP is tengerészkék lenne, akkor tökéletes mezről beszélnénk.

Ehhez is hozzá lehet szokni... Lloris mintha kényszerzubbonyt viselne.

COYS!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik