Víctor Valdés: Túl vastag a karom a kapitányi karszalaghoz

Vágólapra másolva!
2013.04.29. 15:39
null
„MONDOM, TÚL ERŐS A KAROM!!! Nyugi, elhisszük... (Fotó: Action Images)
Minden idők legbénább kifogásával állt elő a Barcelona kapusa, hogy miért is nem vette föl szombaton a nagy becsben álló textil szalagot.  

Az Athletic Bilbao elleni bajnoki mérkőzés 59. percében a csapatkapitány, Xavi Hernandez elhagyta a pályát. Miután sem Carles Puyol, sem pedig Andrés Iniesta nem volt a pályán, a kapitányi karszalagot a rangidős kapusnak, Víctor Valdésnek kellett volna a karjára húznia.

Thiago Alácntara oda is vitte neki a szalagot, a katalán klubtól a nyáron távozó kapus azonban, általános meglepetésre, postafordultával vissza is küldte a sárga-piros csíkos szalagot, ami így a Xavi helyére beálló Lionel Messi karjára került. Az eset előtt persze mindenki értetlenül állt, Valdés azonban hétfőn tisztázta a történteket – bár lehet, hogy jobb lett volna, ha nem mond semmit...

„Annak, hogy a kapitányi karszalagot visszaküldtem Messinek, semmi más oka nem volt, mint a méret – írta Twitter-oldalán a kapus. - Túl vastag a karom, és miután nem tudtam volna kényelmesen viselni, inkább odaadtam Messinek."

Messi karjára pont passzolt a szalag (Fotó: Action Images)
Messi karjára pont passzolt a szalag (Fotó: Action Images)

Ennél rosszabbat még tényleg nem hallottunk: a gumis, tépőzáras karszalag a csúcsformában lévő Dwayne Johnson bicepszére is felmenne.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik