Usain Bolt reggae-koncerttel fűtötte fel Moszkvát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.05. 15:23
null
Bolt is mikrofont ragadott a koncerten (Forrás: Huffington Post)
Usain Bolt, a világ leggyorsabb embere megérkezett Moszkvába, a 2013-as atlétikai világbajnokság helyszínére, ahol vasárnap a Gorkij Parkban egy hamisítatlan jamaicai hangulatú koncerten találkozott a helyi rajongókkal.

Bolt oroszországi reggae-művészekkel, a Steppa Style és a moszkvai székhelyű The Stereodrop bandákkal, illetve lemezlovászokkal fokozta a karibi hangulatú zenés esemény hangulatát.

És ha már adott, kapott is valami az olimpiai- és világbajnok sprinter, akinek a helyi alternatív atlétika, azaz a parkour lokális legjobbjai tartottak bemutatót.

A táncosok DJ Boltot is elbűvölték - a hangulatra nem lehetett panasz (Forrás: Huffington Post)
A táncosok DJ Boltot is elbűvölték - a hangulatra nem lehetett panasz (Forrás: Huffington Post)

Bolt így foglalta össze vasárnapi élményeit: „Orosz rajongóimnak köszönhetően fantasztikus fogadtatásban részesültem, nagyszerű estén vagyunk túl, mindig öröm ilyen lelkes szurkolókkal találkozni. A világon bármerre is járok, szeretem közel hozni a jamaicai életérzést az emberekhez, ételekről, zenéről és kultúráról beszélgetni velük. Ha látom rajtuk, hogy élvezik, az engem is boldoggá tesz” – idézte a Huffington Post a sprinterkirályt, aki szabadidejében már oroszul is tanul.

(Forrás: Puma)
(Forrás: Puma)
(Forrás: Puma)
(Forrás: Puma)
(Forrás: Puma)
(Forrás: Puma)

Boltnak a vasárnapi közönségtalálkozóval véget is ért a szórakozás, hétfőtől tovább folytatja a kőkemény edzéseket, az atlétikai vb augusztus 10-én, szombaton veszi kezdetét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik