Tréningnacis Sarapova, Palvin Barbi, Görög Zita – a 2017-es szelepcsajok

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.31. 12:57
Ismét eltelt egy év, és természetesen a komolyabb lélegzetvételű anyagok mellett ezúttal is kitérünk a könnyedebb tartalmakra év végi visszatekintésünk során. Ahogyan az utóbbi esztendőkben tettük (a 2013-as válogatás itt, a 2014-es itt, a 2015-ös, a 2016-os pedig itt), ismét meglestük, kik voltak a tizenkét hónap legszebb sportolónői, sportbarátnői/feleségei, -fanatikusai, esetleg televíziós személyiségei. Jöjjenek tehát az idei legnépszerűbb szelepcsajok, és ne feledjék, ez a lista ezúttal is az önök „szavazatai” (mire kattintottak a legtöbben) alapján állt össze, így az önök ízlését tükrözi!





1. – A VIZES VB LEGBÁJOSABB MOSOLYA

Az év talán leginkább várt eseménye volt a hazai rendezésű vizes világbajnokság, amelyen a vízben és a parton is feltűntek igen csinos hölgyek – mint ahogyan arra már előre felhívtuk az önök figyelmét.

Olvasóink idei kedvence is erről az eseményről került ki. Mutina Ágnes, az M4 Sport szakértője nemcsak felkészültségével, hanem elbűvölő mosolyával is belopta magát a tévénézők szívébe a viadal alatt.

#avizosszekot #m4sport #finabudapest2017

1,338 Likes, 17 Comments - Mutina Agnes (@mutinaagi) on Instagram: "#avizosszekot #m4sport #finabudapest2017"

Instagram post by Mutina Agnes * Dec 2, 2017 at 5:48pm UTC

816 Likes, 7 Comments - Mutina Agnes (@mutinaagi) on Instagram



Ugy erzem kimaxoltam a szeploket a szezonra

1,068 Likes, 15 Comments - Mutina Agnes (@mutinaagi) on Instagram: "Ugy erzem kimaxoltam a szeploket a szezonra "



2. – VIZES VB MÉÉÉÉÉG

Az idei második legkattintottabb csajos anyag is erről az eseményről került ki, nevezetesen Molnár Flóra kis tánca, amelyet az év slágerére lejtett a sajtó képviselőinek. Elmondása szerint edzője javaslatára salsaórákat vett, mert a pillangóúszásnál szükség van arra a ritmusérzékre, amit ennek a segítségével szerzett meg. De nagyon népszerű volt Jakabos Zsuzsanna vállról lekerülő dressze is.

Molnár Flóra és a Despacito



A videót az index.hu-n találtuk.

3. – KOSÁR – CSAK NEM ÚGY...

Felkapottak voltak még a modelleknél eredménytelenül bepróbálkozó sportolók és a sportolóknál eredménytelenül bepróbálkozó modellek is. Leginkább Gonzalo Higuaín „égése” volt a nyerő, a Juventus labdarúgócsapatának csatára egy 18 esztendős olasz modellre, Antonella Fiordelisire vetett szemet. Az argentin Whatsappon kereste fel a közösségi oldalakon finoman szólva népszerű hölgyet, majd kérte, küldjön egy-két szexi képet. Nem azt kapott… De az egykori felnőttfilmes Mia Khalifa lyukra futása is nagyot szólt.




4. –
NEM SZÉGYENLŐS SÍTÜNDÉR

Lindsey Vonn sohasem a szégyenlősségéről volt híres, így az ő felbukkanása sem számít meglepetésnek. Az olimpiai és világbajnok síző egyik Instagramra posztolt képével került olvasóinknál a lista elejére.

54.6k Likes, 176 Comments - L I N D S E Y V O N N (@lindseyvonn) on Instagram: ""


Mondjuk a „nem szégyenlős” kategória idei másik nagy favoritja a korábbi argentin klasszis, Claudio Caniggia lánya lenne. Azért róla is mutatunk egy képet.

happiness does not depend on what you have or who you are it solely relies on what you think.

9,352 Likes, 174 Comments - Charlotte Caniggia (@chcaniggia) on Instagram: "happiness does not depend on what you have or who you are it solely relies on what you think."

5. – PALVIN BARBI ÉS A FIÚK

Az egyik legismertebb magyar modell gyakran előforduló vendég volt 2017-ben oldalunkon, vacsorázott Svájcban Dzsudzsák Balázzsal, múlatta az időt Neymarral és Lewis Hamiltonnal is. A leginkább viszont a brazil támadó elgondolkodó reakciója keltette fel az érdeklődést az egyik Palvin-posztra.



6. – VIZES PÓLÓS PARTJELZŐNŐ

Denise Bueno – aki amatőr meccseken segíti a játékvezetők munkáját – azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy rendszeresen nedves fehér pólóban lengeti a zászlót a vonal mellett. Elmondása szerint a játékosok szexi linóleumnak nevezik, amit ő korántsem kedvel. Sokkal inkább szeretne profi partjelző lenni. Azonban nem csoda, hogy a hölgy már nemcsak szülővárosában, hanem egyre több helyen válik ismertté…


7. FOCISTÁVAL KAVARÓ SZÉPSÉGEK

Nagyot szólt augusztusban, hogy a csinos műsorvezetőnő, Görög Zita profi futballistával, Laczkó Zsolttal randizik. Érdeklődésben Pamela Anderson sem maradt el sokkal azért tőle.

Instead of mowing #fűnyíráshelyett #márkiengedtemalevegőt #sun #summer #bikini #tavalyibikini #tegnapvettemújat #hogynelegyekciki#calzedonia #fitreggeli #zabkása

1,203 Likes, 25 Comments - Görög Zita (@gorogzita) on Instagram: "Instead of mowing #fűnyíráshelyett #márkiengedtemalevegőt #sun #summer #bikini #tavalyibikini..."


8. „NYERHETEK ÉN AKÁRMIT, ÚGYIS MINDENKI CSAK A MELLEMET NÉZI”

Anna Szemjenovics még csak 37 esztendős, de máris elmondhatja magáról, hogy nagy sikereket ért el profi sportolóként, énekesként, modellként és színészként egyaránt. Van valami, ami azonban mégsem hagyja nyugodni…

„Néha komolyan úgy érzem, egész Oroszországban csak nekem vannak nagy melleim. Legalábbis ahogy az emberek kezelnek, abból úgy tűnik – fakadt ki az orosz sajtóban Anna Szemjenovics.

„Egyszerre áldás és átok. Tudom, hogy ha nem így nézek ki, nem lennék ott ma, ahol vagyok, viszont cserébe mindig ott lesz a fejemben, hogy mindegy, hány érmet nyerek, vagy milyen sikeres leszek más szakmában, úgyis mindenki csak a melleimet nézi…

9. – A VESZPRÉMI SZTÁRKÉZIS CSINOS MŰSORVEZETŐNŐT JEGYZETT EL

Az év elején számolhattunk be róla, hogy Lékai Máté, a Veszprém kiváló irányítója a Barátok közt című sorozatból ismert Kiss Ramónával jár, júniusban pedig már arról adhattunk hírt, hogy az időközben az X-Faktor műsorvezetőjévé avanzsáló színésznőt eljegyezte a játékos.

Hellooooouuuu #story #storymagazin Fotó: @vivienborzi

5,721 Likes, 26 Comments - Kiss Ramóna (@ramona_kiss) on Instagram: "Hellooooouuuu #story #storymagazin Fotó: @vivienborzi"

10. – BOZSINOV EXNEJE BOMBAFORMÁBAN

Nikoleta Lozanova, a korábban a Manchester Cityben is megforduló Valeri Bozsinov volt felesége év közben minden ruhát ledobott magáról egy fotózás – no meg a férfi szívek meghódításának – kedvéért.

Looking good is the best revenge...

17.6k Likes, 123 Comments - ⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on Instagram: "Looking good is the best revenge..."


11. A FITNESZGURU VISSZATÉRT!

Michelle Lewin nem elsőbálozó a Sportszelep hasábjain, a 2015-ös szelepcsajokban például egészen a második helyig szárnyalt. A venezuelai fitneszmodell most már csaknem 13 millió követőt számlál az Instagram-oldalán, pedig bemutatta azt is, hogy ő sem innen indult ki, és 13 év munkája van ebben a testben.

Michelle Lewin (Forrás: Instagram)
Michelle Lewin (Forrás: Instagram)



12. – ÖRÜLŐ PLAYMATE-EK

A világszerte ismert Suzy Cortezről köztudott, hogy nagyon kedveli a Barcelonát, és különösen Lionel Messit – valamint hogy nagyon szeret vetkőzni is. No, speciel az argentin játékos hatodik Aranylabdáját hiába várta az idén. Mondjuk, nem ő volt az egyetlen playmate idén, aki fociöröme miatt vetkőzött.

2009 2010 2011 2012 2015 2018 #BallondOr #Messi

47.1k Likes, 559 Comments - Suzy Cortez (@suzycortezoficial) on Instagram: " 2009 2010 2011 2012 2015 2018 #BallondOr #Messi "

morning

33.7k Likes, 365 Comments - Suzy Cortez (@suzycortezoficial) on Instagram: " morning"

13. – TENISZSZÉPSÉGEK

Marija Sarapova 15 hónapos eltiltása után áprilisban tért vissza a teniszpályákra, de ez nem jelenti azt, hogy a korábbi világelső orosz szépségről januárban ne kerülhettek volna ki képek. És ki is kerültek, a tréningnadrágos fotók pedig egy pillanat alatt meghódították a netet. De ha már tenisz, akkor meg kell emlékeznünk Eugenie Bouchard-ról is, aki idén elbukott egy fogadást a Super Bowlon, emiatt randiznia kellett egy sráccal, persze olvasóinkat a halloweeni kosztümje még jobban érdekelte.

Sarapova tréningnadrágjától leolvadt az internet (Fotó: corrieredellosport.it)
Sarapova tréningnadrágjától leolvadt az internet (Fotó: corrieredellosport.it)


13+1. – A SZERKESZTŐI KEDVENC

Ebben az évben is számos szépség tűnt fel a sportvilágban, közülük egyet kiválasztani sohasem könnyű, most Holly-Sue, vagy ismertebb nevén Holly-Daze Coffey „nyert” ebben a kategóriában – de több testvére is igencsak jó eséllyel indult volna. A rendkívül szoros kapcsolatban álló szörfös családot egyébként az ausztrál Kardashianokként is szokták emlegetni.

Let's play

39.2k Likes, 467 Comments - Holly-Daze Coffey (@hollydazecoffeyyy) on Instagram: "Let's play "

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik