Titkos partin, 22 modellel ünnepeltek a Manchester City játékosok (Fotó: AFP)

 

Az angol bulvárlap szerint 22 „Instagram-modell” és influenszer Milánóból magánrepülővel utazott Angliába, s a Manchesterhez közeli, Knutsfordban található The Mere Golf Resort & Spa hotelben szállt meg.

„Ez egy elhalasztott karácsonyi buli volt a játékosoknak, az elmúlt hónapokban zajlott a megszervezése. A feleségek és a barátnők valószínűleg meglepetten hallották, hogy őket nem hívták meg, más nők viszont ott voltak. Egyébként a lányok gyönyörűek voltak, és úgy tűnt, elég jól szórakoztak. És valószínűleg a futballisták is jól érezték magukat…” – idézi a meg nem nevezett forrását a The Sun, amely több modellt név szerint (Marta Tejada, Amira Paula, Isa Rivera) említ, valamint arról is beszámol, hogy a  televíziós műsorvezető Chiara Giuffrida is megszállt a hotelben. 

Többen is képeket és videókat osztottak meg a luxushotelből, ezen játékosok azonban nem tűnnek fel. A bulvárlap szerint egyébként nem is a hotelben találkoztak a futballisták és a modellek, hanem egy titkos helyen, ahová külön busszal szállították el őket.

A beszámoló szerint Pep Guardiola, a Manchester City menedzsere engedélyezte a csapatösszetartást, az azonban kérdéses, hogy a modellek jelenlétéről és a titkos partiról tudott-e.

Az olasz Dagospia bulvárlap – amely szintén közölt az Instagramról lementett képeket – szerint egyébként „csak” 15 modell volt ott a bulin, a feladatuk pedig az volt, hogy „szórakoztassák a Manchester City-játékosokat”.

The Sun Football on Twitter

Manchester City stars jetted in squad of stunning Instagram models for lavish Bunga Bunga-style bash after 6-1 win https://t.co/W2Re361EZQ