Theo Walcott: állandóan összekevernek Lewis Hamiltonnal!

Vágólapra másolva!
2011.04.08. 13:35
null
Lewis és Theo... Vagy talán fordítva? (forrás: zimbio.com)
Az Arsenal és az angol válogatott középpályását gyakran összetévesztik a Formula–1-es világbajnokkal, és ez kissé már piszkálja a csőrét.

Az Arsenal TV-nek elmondta a futballista, hogy már kétszer is összekeverték az utóbbi időben. Először valaki, aki teljesen abban a hitben élt, hogy Hamiltonnal beszél, aztán egy másik, aki végül rájött, hogy nem a McLaren sztárja áll előtte.

„Ültem az autómban, amikor valaki odajött hozzám, és így szólt: »Peches voltál a legutóbbi versenyen.« Annyit tudtam csak kinyögni, hogy »Tessék?«, mire a fickó visszaszólt: »Hú, ne haragudj, azt hittem, hogy te vagy Lewis Hamilton.« Erre elment. Biztosan nem tudta, hogy Theo Walcottal beszélt, és ez tök jó volt."

„Néhány héttel ezelőtt valaki odajött hozzám: »Lewis, adnál egy autogramot?« Kénytelen voltam így válaszolni: »Nem vagyok Lewis, haver.« Erre rám néz, majd kibukott belőle: »Hiszen te Theo Walcott vagy!«

Amúgy Lewis Hamilton nagy Arsenal-szurkoló, és többször is nyilatkozta, hogy ha nem lett volna pilóta, biztos futballista lett volna. Walcott élvezi, hogy népszerű az Arsenal-szurkolók körében, de arra nem vágyik, hogy balhéval kerüljön az újságok címoldalára.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik