„Te ki...ott cseh f.sz” - Murray menyasszonya kiakadt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.29. 21:58
Amint arról beszámoltunk, Andy Murray jutott be elsőként az idei Australian Open férfi egyesének döntőjébe, miután az elődöntőben 6:7, 6:0, 6:3, 7:5-re legyőzte Tomás Berdychet. Ami igazán felkavarta az állóvizet, az azonban nem a brit sikere volt...

Murray és Berdych között hatalmas volt a pályán a feszültség az első, maratoni szettben, amelyet végül a cseh teniszező nyert meg 7:6-ra.

A hatodik helyen kiemelt Murray láthatóan nehezen találta a fogást ellenfelén, a levegőben pedig érezni lehetett, hogy valami nem stimmel.

Szép lány, mocskos száj (Fotó: dailymail.co.uk)
Szép lány, mocskos száj (Fotó: dailymail.co.uk)

A hatalmas nyomás, amely a brit játékosra nehezedett, másokra is átterjedt, Murray menyasszonya, Kim Sears – aki a változatosság kedvéért nem modell, hanem festő – láthatóan nehezen viselte párja küzdelmét, és az elveszített szett után a következő irodalmi gyöngyszem hagyta el a száját:

„Gratulálok, b...d meg, ez a tiéd, te ki...ott cseh f.sz!"

Apró probléma, hogy a választékos szösszenetet pont elkapta a hozzátartozókat pásztázó kamera, a diszkrét káromkodásból pedig azonnal címlapsztori lett. Jött is a reakció.

„Elképesztő nyomás volt rajtam, mindenkin láttam, hogy a teher megviseli őket. Nehéz volt az első szett, ilyen szituációkban pedig gyakran elhagyja olyan a szádat, amelyre nem vagy büszke. Tomás szinte sosem beszél a pályán, most azonban ő is többször felhúzta magát…” – védte meg menyasszonyát Murray.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik